Home
Bolt - Movie
Személyiség
Volt - Történelem
Tudtad ..?
Fotók
Fórum
Linkek
Welcome to the site about this film a Disney.   Azért vagyunk itt, hogy megvitassák, kritika, bontsa ki, hogy szerelmes vagy henceg a film.
Mi az Ön álláspontja ?......
Volt a kutya
Az ironikus, szórakoztató és unpayable karakterek, a Disney Studios által létrehozott Bolt, a mese egy kellemes ízét a mellékelt superperro hogy fiction egyik megpróbálja használni a hatásköröket, nem a valóságban.

Volt a kutya-csillag a televízió-sorozat, amelynek a hit a programozás. Ez a kutya úgy gondolja, hogy mi történik a valóság és fikció, ha véletlenül kiszabadul a tulajdonos megmentésére a kuplungok a gaz szeme zöld, fokozatosan megy ráébredt, hogy ha nem több, mint egy televíziós termék. Az utat fog találni a cica, egyujjas és a hörcsög, aki segít megtalálni.
Volt cselekvési szekvenciák nagyon jól tette, szórakoztató a kis-és nagy.A hangulat a film megy az első kézből néhány, a galambok majd hörcsög Rhino.

Szóval, ezek a vár egy szórakoztató film, Volt nem okoz csalódást.

A szuper-dog Volt, minden nap egy kaland teli veszélyes és intrika, amíg a kamerák stop gördülő.  Amikor a TV-csillag véletlenül szállított Hollywood New Yorkba, és úgy gondolja, hogy a tulajdonosa annak a veszélye, és kezdődik a kaland, hogy megpróbálja a mentési neki, hogy Volt hisz ő szerepét, mint a szuper-kutya valós és különleges hatáskörökkel és képességeit.

Kíséri őt küldetése egy elhagyott macska nevű egyujjas és a hörcsög egy műanyag golyó fanatikus úgynevezett Rhino. Volt fog felfedezni, hogy nem kell szuper hatásköröket is hős.

.A látványos kezdeni, ahol a szereplők "dolgozó" a sorozat, és a filmre, hogy a néző is benne, nem volt, amíg néhány perc alatt az üldöztetés, Stunts szuperhatalom, és ha a valóság nem jár jelenlétét érzékeli, és minden mesterséges, minden hazugság ebben a világban, itt képviseli az ügynök az a lány, aki nem tud költeni egy hétvégét a kutya, hogy folytassa az üzletet.  Amikor Volt kap elveszett és megtalálja a valódi világban, mert a sokk, de még az ő papír imbued megpróbálja mentési ember barátja. Éljen a kaland, hogy a három fő karakter, Volt, egyujjas, vékony utcai macska, és Rhino, a hörcsög kövér, az is alapvető fontosságú az összes kalandok, felfedezte a barátság és a bátorság.
A film jól dolgozott, és néhány nagyon vicces és kritikus a jelenetet, hogy a Las Vegas szemetet magtárakban teljes élelmiszer hogy dobni az emberek, akik áldott dicsőség e három éhes.  Emellett egyes karaktereket a film világban megjelenik egy negatív módon, valamint egy rejtett szemrehányás olyan emberek, akik felhagynak az állatokat.  A premisszája szerint a film nagyon szép, így a jelenetek, hogy elmondja az kalandjai Bolt superperro van szuggesztív (2), mint a kaland a valós világot, és a barátait.  Az irány szilárd, a lenyűgöző sorozatok, mint a film meg, azt látjuk, egy olyan kisállat kirakatot, majd adja meg át.  Meg kell jegyezni, hogy az animáció elképesztő, ami nem mond sokat, hiszen manapság a legtöbb film a Pixar üzemi eljussanak teljesítmények, de a karakter ebben a filmben, különösen a kutya Volt, vannak bizonyos mozgások Egy elképesztő természetességet.
A film jó, bár nem hiszem, hogy ezt a fajta amit  maradt a memóriaban, a 3-D hatás jó, de nem az a kategória Finding Nemo .... .. és have fun laughing valamikor a családi Azt hiszem, egy jó javaslat ..
Chat - Bolt
Despues de haber visto la página , que te parece la pelicula?...
Nos vale un 10?  Deja tu comentario....NO REQUIERE REGISTRO.

Chat - Bolt Hungaro
Fuentes : Criticas de cines, la pagina http://www.pasadizo.com/peliculas2.jhtml?cod=1480&sec=4Luis Alboreca (Madrid. Espana)
http://www.Bolt. amigo.hu
Pablo Software Solutions
Sitio para charlar y opinar sobre la pelicula Bolt - Sitio fans No Oficial -
                           Reserved @ - 2008 - Por: M.Pardo